Sinds 1985 maken wij er een erezaak van om dagelijks brood en gebak van topkwaliteit aan onze cliënten te bieden. Daarom stellen wij de strengste eisen aan de ingrediënten: echte boter, verse eieren, het beste fruit…. Dit verwerken we steeds op een ambachtelijke wijze.

Deze strategie gekoppeld aan een vriendelijke bediening in de winkel zorgt er voor dat de kwaliteitsbewuste klanten al 30 jaar terugkomen naar de Nieuwstraat te Wervik.

Wij hopen u dan ook binnenkort te verwelkomen in onze bakkerij.

U kan vanaf heden online bestellen door HIER te klikken!

Groeten Gabriel, Ilse en hun team

Ons assortiment ontbijtkoeken is volledig huisgemaakt waar wij blijven vasthouden aan traditionele recepten, waarbij echte boter en banketbakkersroom veelgebruikte ingrediënten zijn. Naast een lekkere chocoladekoek of een knapperige croissant bieden wij een ruim aantal soorten aan die uw ontbijt volledig maken.

 

 

Naast de traditionele broodsoorten, kan u bij ons ook een breed assortiment terug vinden van verschillende speciaal broden. Bij elk van onze broodsoorten gebruiken wij geen verbeteraars, maar werken we via natuurlijke voordegen en zelfgemaakte bloemmengelingen. Pas na veelvuldig testen en proeven worden nieuwe soorten te koop aangeboden. Deze manier van werken vergt op zich veel langere productietijden, maar het resultaat loont!

 

 

Wie lust nu geen frangipane of fruittaart? Wij bieden u dagelijks een brede waaier van drooggebak, mousses of crème au beurre.

 

Contact

Nieuwstraat 96                                

B-8940 Wervik

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Parking: Apotheek Renard of Lege Kruise

Openingsuren

Dinsdag - Zaterdag:  07:00 - 12:30 & 13:00 - 18:30

Zondag:                      07:00 - 15:00

Gesloten op maandag

Tel. 056 31 19 80